Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Waarschoot is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Waarschoot jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Waarschoot laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Waarschootse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Waarschoot wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet verbouwen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Waarschootse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning nood aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Waarschoot om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.