Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Waasmunster ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Waasmunster jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Waasmunster.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Waasmunsterse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Waasmunster totaal uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Waasmunsterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Waasmunster om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.