Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Wachtebeke ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Wachtebeke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Wachtebeekse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Wachtebeke laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Wachtebeekse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Wachtebeke totaal opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke problemen: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Wachtebeke om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.