Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw woning of onderneming in Wakken is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Wakken jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Wakken laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Wakkense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Wakkense project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Wakken uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Wakken om tot een prachtig resultaat.