Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Walem ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Walem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Walem te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Walemse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Walem helemaal uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Walemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Walem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!