Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Wanzele nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Wanzele jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Wanzeelse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Wanzeelse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Wanzele uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Wanzele. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Wanzele om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.