Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Watervliet ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Watervliet jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Watervliet laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Watervlietse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Watervliet volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Watervlietse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Watervliet over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!