Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Watou ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Watou jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Watou laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Watouse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Watouse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Watou totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Watou om tot een prachtig eindresultaat.