Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Weerde nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Weerde jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Weerde te laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Weerdse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Weerdse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Weerde compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we steeds helder verlopen. Of het nu gaat om mogelijke problemen of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Weerde om tot een prachtig resultaat.