Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Welden is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Welden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Weldense bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Welden te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Weldense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Welden compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele problemen: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Welden overlaten aan onze interieurarchitecten.