Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw huis of zaak in Wemmel nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Wemmel jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Wemmelse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Wemmel uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Wemmel laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Wemmelse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Wemmel zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!