Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Werken ontzorgen we je helemaal. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Werken jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Werkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Werkse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Werken uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Werken laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Werken om tot een prachtig resultaat.