Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Westende ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Westende jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Westendse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Westende compleet ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Westendse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Westende laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Westende om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.