Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woning in Westerlo is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Westerlo jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Westelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Westelse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Westerlo volledig opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Westerlo te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Westerlo zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!