Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Westmeerbeek nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Westmeerbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Westmeerbeek laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Westmeerbeekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Westmeerbeekse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Westmeerbeek volledig ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Westmeerbeek!