Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Westrem ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Westrem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Westremse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Westrem totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Westrem laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Westremse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Westrem gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!