Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Westvleteren is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Westvleteren jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Westvleterse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Westvleterse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Westvleteren totaal opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een sterke binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Westvleteren laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Westvleteren over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!