Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Wetteren ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Wetteren jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Wetterse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Wetteren helemaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Wetteren laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Wetterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Wetteren!