Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Wichelen nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Wichelen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Wichelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Wichelse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Wichelen compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Jouw bouwproject in Wichelen laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Wichelen over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!