Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Wijgmaal is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Wijgmaal jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Wijgmaal te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig renoveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Wijgmaalse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Wijgmaalse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Wijgmaal volledig ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Wijgmaal over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!