Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Wijshagen ontzorgen we je compleet. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Wijshagen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Wijshagense project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Wijshagen totaal opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Wijshagense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Wijshagen laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Wijshagen zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!