Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Wilderen ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Wilderen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Wilderense bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Wilderen laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Wilderense project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Wilderen totaal opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Wilderen overlaten aan onze interieurarchitecten.