Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Willebringen ontzorgen we je volledig. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Willebringen jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Willebringen laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Willebringense bouwproject?

High-end interieur voor jouw Willebringense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Willebringen compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Willebringen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.