Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Wilskerke is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Wilskerke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Wilskerke te laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Wilskerkse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Wilskerkse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Wilskerke wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Wilskerke overlaten aan onze interieurarchitecten.