Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Wommersom ontzorgen we je volledig. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Wommersom jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Wommersomse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Wommersom.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Wommersomse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Wommersom uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Wommersom overlaten aan onze interieurarchitecten.