Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw huis of onderneming in Wulvergem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Wulvergem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Wulvergemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Wulvergemse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Wulvergem uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Wulvergem te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Wulvergem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!