Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Zande ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Zande jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Zande.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Zandse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Zandse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Zande totaal ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Zande over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!