Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Zarlardinge ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zarlardinge jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Zarlardingse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Zarlardinge totaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Zarlardinge te laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Zarlardingse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Zarlardinge!