Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Zarren ontzorgen we je helemaal. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zarren jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Zarren laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Zarrense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Zarren compleet ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zarrense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Zarren!