Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Zaventem ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Zaventem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Zaventem te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Zaventemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Zaventem wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zaventemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Zaventem gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!