Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Zedelgem is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zedelgem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zedelgemse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Zedelgem compleet ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet verbouwen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zedelgemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Zedelgem laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Zedelgem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.