Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Zelem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Zelem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Jouw bouwproject in Zelem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zelemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zelemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Zelem uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Zelem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!