Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Zepperen ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Zepperen jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zepperse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zepperse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Zepperen wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Zepperen laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Zepperen!