Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Zichen-Zussen-Bolder ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Zichen-Zussen-Bolder jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Zichen-Zussen-Bolder laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Zichen-Zussen-Bolderse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Zichen-Zussen-Bolderse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Zichen-Zussen-Bolder volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Zichen-Zussen-Bolder om tot een prachtig resultaat.