Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Zingem is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Zingem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Zingem.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal verbouwen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Zingemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Zingemse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Zingem uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Zingem om tot een prachtig eindresultaat.