Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Zoutenaaie ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Zoutenaaie jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Zoutenaaise bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Zoutenaaie te laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Zoutenaaise project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Zoutenaaie uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Zoutenaaie om tot een prachtig resultaat.