Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of onderneming in Zuidschote is het ons doel om je compleet te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zuidschote jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Zuidschootse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Zuidschote totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Zuidschootse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Zuidschote te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Zuidschote hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!