Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Zulzeke ontzorgen we je compleet. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zulzeke jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Zulzeke te laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zulzeekse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Zulzeke wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Zulzeekse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Zulzeke!