Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Zwevegem ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Zwevegem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zwevegemse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Zwevegem wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woning. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Zwevegem te laten fonkelen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet renoveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Zwevegemse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning behoefte aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Zwevegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!