Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Zwijnaarde ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Zwijnaarde jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Een sterke interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Zwijnaarde.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Zwijnaardse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Zwijnaardse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Zwijnaarde totaal opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst nood aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Zwijnaarde overlaten aan onze interieurarchitecten.