Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Zwijndrecht is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Zwijndrecht jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Zwijndrechtse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Zwijndrecht totaal opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Zwijndrecht.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Zwijndrechtse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Zwijndrecht!