Maatwerk interieur

Al sinds 2009 realiseert OKYO maatwerk interieurs voor woningen en bedrijven, nieuwbouw- en renovatieprojecten. De focus van onze interieurarchitecten ligt op het creëren van een interieur op maat dat naadloos aansluit op uw behoeften. Door onze eigen interieurbouw zijn de mogelijkheden oneindig en kunnen wij uw wensen én visie in detail realiseren met meubelen op maat.

OKYO interieur op maat

OKYO werkt met een gepassioneerd team van interieurarchitecten aan het creëren van architecturale interieurs op maat. Met aandacht voor elk detail, verzorgen wij de creatie van een elegant, ruimtelijk interieur dat drijft op sentimenten én tegelijker functioneel is. We streven naar het verwerken van kleine, bijzondere details en het toepassen van natuurlijke warme materialen, die kwaliteit en esthetiek verenigen.

Uniek interieur op maat met maatwerk meubels

Voor het realiseren van een uniek interieur op maat beschikt OKYO over eigen interieurbouw. Elk interieur kan hierdoor tot in detail op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften en verlangens te voldoen. Daarnaast bieden wij de uitvoering en coördinatie van uw interieurproject aan, waarbij wij full-service garantie en kwaliteit primeren. Hierdoor is OKYO de ideale totaalpartner voor uw maatwerk interieurprojecten.

Onze aanpak voor een interieur op maat

Bij OKYO staat uw interieur op maat centraal.

1. We luisteren met aandacht naar uw individuele wensen en noden.

2. Vervolgens gaan onze gepassioneerde interieurarchitecten aan de slag met het
interieurontwerp.

3. Na uw goedkeuring perfectioneren we het concept.

4. Ten slotte coördineren we het complete interieur realisatieproces zodat uw interieur op
maat werkelijkheid wordt.

Maatwerk interieur realisaties

Maak uw afspraak

Heeft u interesse om samen uw interieur op maat te realiseren? Laten we snel samenzitten. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste gesprek.