High-end interieurarchitect in Hasselt

Als professioneel totaalpartner voor uw interieur, met expertise in interieurarchitectuur én
interieurbouw, is OKYO dé interieurarchitect in Hasselt en omgeving voor het volledige project. Van interieurontwerp tot en met afbraak, interieurbouw en afwerking van het interieur. Voor nieuwbouw- én renovatieprojecten, woningen en bedrijfspanden. In de afgelopen jaren hebben we talloze villa’s, winkels, kantoren en praktijkruimtes omgetoverd tot unieke en inspirerende locaties.

Interieurarchitect Hasselt voor een uniek interieur

Al sinds 2009 heeft interieurarchitect OKYO ervaring in het ontwerpen van high-end architecturale interieurs in Hasselt, met aandacht voor zowel subtiele als opvallende details. Elk detail wordt met zorg overwogen om een unieke creatie met een ruimtelijke uitstraling te bereiken. We gebruiken graag natuurlijke en warme materialen om een perfecte harmonie tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid te realiseren.

Interieur op maat in Hasselt

OKYO realiseert interieurs volledig op maat. De focus ligt op uw specifieke behoeften en wensen en het doel is het creëren van een interieur op maat dat precies hier naadloos op aansluit. Door onze eigen interieurbouw zijn de mogelijkheden eindeloos en kan OKYO, dé interieurarchitect in Hasselt, de wensen én visie voor uw project tot in detail realiseren.

Interieurarchitect Hasselt én aannemer

Onze interieurarchitecten werken samen met onze eigen afdeling interieurbouw om het interieur op maat te realiseren en voeren werken uit vanaf de afbraak en technieken tot de volledige interieurafwerking. Met gekwalificeerde vakmensen begeleiden we uw interieurproject van A tot Z. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen voor een perfecte realisatie van uw unieke droominterieur.

Realisaties maatwerk interieurs

Persoonlijke aanpak interieurarchitect Hasselt

1. Bij OKYO, uw interieurarchitect in Hasselt, luisteren we zorgvuldig naar uw individuele wensen en behoeften.

2. Onze toegewijde interieurarchitecten gaan vervolgens aan de slag met het interieurontwerp op basis van uw wensen.

3. Na uw goedkeuring perfectioneren we het ontwerp.

4. Vervolgens coördineren wij het volledige project met ons eigen gekwalificeerde team van
vakmensen.

Maak uw afspraak

Heeft u interesse om samen uw ideale interieur op maat te realiseren? Laten we snel samenzitten. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste gesprek.