Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Hasselt ontzorgen we je volledig. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Hasselt jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Hasseltse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Hasseltse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Hasselt helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Hasselt te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Hasselt om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.