Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Leuven ontzorgen we je helemaal. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Leuven jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Leuven laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Leuvense bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Leuvense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Leuven totaal ontwikkelt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Leuven om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.