interieurarchitect

Bent u opzoek een interieurarchitect die maatwerk interieurs realiseert en renoveert? Okyo ontwerpt en bouwt unieke high-end interieurs op maat.

Jochen Magyar interieurarchitect

Bekijk onze unieke interieurontwerpen op maat. Wij realiseren totaalprojecten, renovaties en maatwerk interieurs voor onze klanten in Vlaanderen en omstreken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek omtrent jouw interieur project.

interieurarchitect

De interieurarchitecten ontwerpstudio van Okyo bv, werd in 2009 opgericht door Jochen Magyar. Momenteel werken wij met een gepassioneerd team van drie interieurarchitecten voor het creëren van interieurarchitecturale interieurs. Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten, maatwerk, renovaties... wij verzorgen uw ganse interieur project.

Bouwafdeling

Buiten interieurontwerp hebben wij ook een eigen interieurbouw. Magyar is de bouwafdeling van Okyo bv. Sinds 2009 hebben wij de expertise in het bouwen van complexe commerciële interieurprojecten en unieke luxueuze high-end residentiële woninginterieurs, waarbij full-service garantie en kwaliteit primeren.

Bezoek de website van Magyar

okyo interieurarchitect en aannemen interieurbouw

Een selectie van onze totaalprojecten en interieurs op maat. Ook totale renovaties vallen niet buiten onze expertise als interieurarchitect en aannemer interieurbouw.

Jochen Magyar interieurarchitect

De Jochen Magyar maatwerk interieurs ontwikkelt samen met onze eigen bouwafdeling Magyar Interieurbouw, high-end totaalprojecten. We verzorgen de creatie van een uniek en kwalitatief ruimtelijk verhaal dat elegantie uitstraalt, maar tevens ook functioneel is en drijft op de reflectie van sentimenten. We hechten waarde aan het integreren van subtiele maar merkwaardige details, alsook het toepassen van natuurlijke en warme materialen, om zo een synergie te creëren tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid. Tijdens dat proces besteden onze interieurarchitecten voldoende aandacht aan uw belangen, standaarden en criteria. Er ontstaat een specifiek en persoonlijk ontwerp doorheen de raakvlakken van interieurarchitect en klant. We komen graag onze belofte na en bieden via onze bouwafdeling Magyar Interieurbouw, de uitvoering en coördinatie van uw interieur project aan, waarbij een totaalservice gegarandeerd wordt. Het is namelijk de ambitie van OKYO om u een zorgeloos en kwalitatief eindresultaat te bezorgen.

maak je afspraak

Heb je interesse om samen jouw ideale interieurontwerp op maat te realiseren? Laten we snel samenzitten en aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste gesprek.