JOCHEN MAGYAR INTERIEURARCHITECTEN STUDIO& MAGYAR INTERIEURBOUW

De Jochen Magyar Interieurarchitecten Studio ontwikkelt samen met onze eigen bouwafdeling Magyar Interieurbouw, high-end architecturale interieurs. We verzorgen de creatie van een uniek en kwalitatief ruimtelijk verhaal dat elegantie uitstraalt, maar tevens ook functioneel is en drijft op de reflectie van sentimenten. We hechten waarde aan het integreren van subtiele maar merkwaardige details, alsook het toepassen van natuurlijke en warme materialen, om zo een synergie te creëren tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid. Tijdens dat proces besteden onze interieurarchitecten voldoende aandacht aan uw belangen, standaarden en criteria. Er ontstaat een specifiek en persoonlijk ontwerp doorheen de raakvlakken van interieurarchitect en klant. We komen graag onze belofte na en bieden via onze bouwafdeling Magyar Interieurbouw, de uitvoering en coördinatie van uw project aan, waarbij een totaalservice gegarandeerd wordt. Het is namelijk de ambitie van OKYO om u een zorgeloos en kwalitatief eindresultaat te bezorgen.

jochen magyar

interieurarchitect / zaakvoerder

jennifer caltabellotta

Office manager

heleen cornelissen

interieurarchitect / projectleider

interieurarchitecten studio

De interieurarchitecten-ontwerpstudio van Okyo bv, werd in 2009 opgericht door Jochen Magyar. Momenteel werken wij met een gepassioneerd team van drie interieurarchitecten voor het creëren van interieurarchitecturale interieurs.

Bouwafdeling

Magyar is de bouwafdeling van Okyo bv. Sinds 2009 hebben wij de expertise in het bouwen van complexe commerciële interieurprojecten en unieke luxueuze high-end residentiële woninginterieurs, waarbij full-service garantie en kwaliteit primeren.