OKYO INTERIEUR + BOUWBEDRIJF

Interieurarchitecten studio OKYO, opgericht in 2009 door Jochen Magyar, begon als een interieurarchitectenkantoor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf dat complete villabouwprojecten aanbiedt, inclusief ruwbouw, renovatie, en high-end maatwerk interieurs met alle benodigde technieken.

Bij ons kunt u rekenen op een naadloze samenwerking voor uw ruwbouwproject, ongeacht of u al een architect heeft aangesteld of nog op zoek bent naar de perfecte match. We werken graag samen met uw gekozen architect, maar kunnen ook een gerenommeerde architect aanbevelen om uw droomwoning vanuit één aanspreekpunt volledig te coördineren.

Wij streven er altijd naar om uw project met de grootste zorg en precisie te begeleiden, met als doel een onberispelijke afwerking te realiseren. Ons team focust zich in het leveren van enkel topkwaliteit en het overtreffen van verwachtingen, wat ons tot een betrouwbare partner maakt voor zowel architecten als hun klanten.

Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en we trachten steeds de projecten naar een hoger niveau te tillen.

Interieurarchitect

Bij OKYO creëren we unieke en elegante architecturale interieurontwerpen die zowel functioneel als emotioneel resoneren. We combineren subtiele, opvallende details met natuurlijke, warme materialen om een perfecte balans tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid te bereiken. Onze interieurarchitecten werken nauw samen met u om een persoonlijk en specifiek ontwerp te realiseren dat uw wensen en criteria volledig weerspiegelt. Of het nu gaat om residentiële of commerciële projecten, renovaties of nieuwbouw, we garanderen altijd topkwaliteit en een full-service aanpak.

 

OKYO is een geregistreerd aannemer voor de uitvoering van totale bouwprojecten en interieurbouw, aangesloten bij Buildwise (voorheen het WTCB en heeft als missie bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven).

jochen magyar

Interieurarchitect / zaakvoerder

jennifer caltabellotta

Office manager

heleen cornelissen

Interieurarchitect / projectleider

Bram Dirkx

Interieurarchitect / projectleider