Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Schoten ontzorgen we je totaal. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Schoten jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Schotense project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Schoten uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Schotense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Schoten laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Laat je bouwproject in Schoten over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!