OKYO INTERIEURS

Interieurarchitecten studio OKYO, werd in 2009 opgericht door Jochen Magyar en ontwikkelt samen met haar eigen bouwafdeling, high-end maatwerk interieurs, voor zowel woningen als bedrijven.

Interieurarchitect

We verzorgen de creatie van een uniek en kwalitatief ruimtelijk verhaal dat elegantie uitstraalt, maar tevens ook functioneel is en drijft op de reflectie van sentimenten. We hechten waarde aan het integreren van subtiele maar merkwaardige details, alsook het toepassen van natuurlijke en warme materialen, om zo een synergie te creëren tussen kwaliteit, esthetiek en bruikbaarheid.

Tijdens dat proces besteden onze interieurarchitecten voldoende aandacht aan uw belangen, standaarden en criteria. Er ontstaat een specifiek en persoonlijk ontwerp doorheen de raakvlakken van interieurarchitect en klant.

Al sinds 2009 heeft OKYO de expertise in high-end architecturaal interieurontwerp én interieurbouw voor woninginterieurs en complexe commerciële projecten, voor renovatieprojecten en nieuwbouw, waarbij full-service garantie en kwaliteit primeren.

Totaalprojecten: interieurarchitect + interieurbouw

Eén aanspreekpunt voor totale bouw- en renovatieprojecten, maatwerk interieurs & afwerking.

Wij zijn een professioneel totaalpartner voor uw gehele bouwproject en de uitvoering van uw droominterieur of succesvolle nieuwe zaak en werkt met een gepassioneerd team van interieurarchitecten en gekwalificeerde vakmensen in de bouwsector.

OKYO is een geregistreerd aannemer voor de uitvoering van totale bouwprojecten en interieurbouw, aangesloten bij Buildwise (voorheen het WTCB en heeft als missie bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven).

jochen magyar

Interieurarchitect / zaakvoerder

jennifer caltabellotta

Office manager

heleen cornelissen

Interieurarchitect / projectleider

Bram Dirkx

Interieurarchitect / projectleider