Totaalprojecten: interieurbouw van A-Z, renovaties en nieuwbouw.

Sinds 2009 hebben wij de expertise in hoogwaardig architecturaal maatwerk voor woninginterieurs en complexe commerciele projecten, waarbij full-service garantie en kwaliteit primeren. Wij hebben alles onder één dak en nemen het volledige bouwproces aan. Of het nu gaat om de verbouwing van de keuken, de leefruimte, de slaapkamer, de dressing, de badkamer of voor een totaalproject van A tot Z. Wij voeren werken uit vanaf de afbraak en technieken, tot de volledige interieurafwerking.

Eén aanspreekpunt voor maatwerk interieurs en afwerking.

Wij behartigen voor u een volledige begeleiding bij het kiezen van de juiste materialen en interieurafwerking voor uw binnenhuisinrichting of winkelinrichting. Alsook de gehele projectopvolging en coördinatie van het ontwerp en productie, tot plaatsing en afwerking. Ook na oplevering van uw project staan we steeds voor u klaar. Het is namelijk onze kernwaarde om u een zorgeloos en kwalitatief eindresultaat te bezorgen. Door onze permanente opvolging op de werf en vanuit ons kantoor, nemen wij zoveel mogelijk uit handen en realiseren wij zo uw droominterieur.

Efficiënte interieurbouw

Wij starten elk project met een kennismakingsgesprek. Zo vormen wij een beeld van wat jullie wensen en noden zijn. Wanneer de plannen concreet zijn, stellen we ons team samen op maat van je project. Voor elke fase van de verbouwing zetten wij de juiste vakman in. Ons vast bouwteam bestaat uit competente vaklui uit eigen streek. U heeft slechts één aanspreekpunt voor alle bouwfacetten tijdens de werken. Het naleven van strikte planningen en deadlines is ons kenmerk. Onze plaatsing gebeurt vakkundig en efficiënt, met oog voor het kleinste detail.

Interieurproject: Celis natuursteen

Interieurproject: 15inn

OKYO BVBA is een erkend geregistreerd aannemer, met lidmaatschap bij de Confederatie Bouw en Buildwise (WTCB).